Györe Emese 2013.03.16. 22:16

A siker

Kedves Olvasó!

Hogyan érhetünk el sikereket? Csak pénzel? Sok munkával? Ismeretséggel? Tanulással? Mind-mind szükséges, kell hozzá,  azért egy csipetnyi szerencse is. Ki kell építeni az utat, a cél eléréséig. De a kitűzött cél szerintem időközben változik. Úgy értve valami közbe szólhat. Lehet mire elérjük,  már újat tűztünk ki. De megtörténhet, hogy szépen sorban követjük a dolgokat, és elérjük a  végét. Ami örömet hoz, és azáltal új dologba kezdünk. Újabb cél érdekében. Szerintem, hogy őszinte legyek, mind ezek a dolgok vajon segítség nélkül is elérhetők?  Némi kis segítő kéz kell hozzá!  Hálával elfogadjuk.

Vajon okoz-e sikerélményt parányi dolog? Nekem ma az okozott jó érzést, hogy páréve eltett pirítóst szépen megtaláltam. És anyukámnak holnap sütöm a pirítóst, a siker pedig az lesz, ha szépen  lassan felépül.

  Baráti Üdvözlettel

Címkék:segítség öröm Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://1-blogom.blog.hu/api/trackback/id/tr845138686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása