Györe Emese 2013.03.18. 15:50

Érdekel e?

Kedves Olvasó!

Ma is igen fura idő van, az évszakhoz képest. Sebaj, kicsit számítógépezünk.

Az internetes vállalkozást tanulmányozom. Érdekel-e? Engem igen. Könyvet is olvasok róla. Tanfolyamom is van vele kapcsolatosan.  Benne szó van a piackutatásról, marketingről, honlapkészítésről, keresőoptimalizálásról. Érdekel, írj bátran. Segítek.

Egyenlőre offline vállalkozásom van. Igyekezni kell, hogy haladjunk. Te mivel foglalkozol?

Tudjuk, hogy munka helyet nem igen lehet kapni, ezért nekünk kell megteremteni azt. Egyre inkább ez a következő lépés. Semmi baj, csak hozzá kell szokni. Saját magad főnöke lenni, az időd beosztása, mind-mind saját magunktól függ. Több mindenre is jut mindenből. A családra, a munka, olyan amilyenre akarjuk. Azért ne vigyem túlzásba,van itt is kötelezettség. Az is igen gyakori, hogy nincs kedvem krumplit válogatni, vagy tehenet fejni, hogy legyen túróm, tejem. És az ezekkel járó nem tetsző munkák. Ezért van szükség az online munkákra is. Szükség van új dolgok megismerésére is. Azért, hogy legyen kedvünk élni.

Az ember állandóan fejlődik, erre született. Saját magunkra is büszkék lehetünk,  ha eredményt tudunk mutatni.

Sok Szeretettel

Címkék:munka piac tanulás Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://1-blogom.blog.hu/api/trackback/id/tr225143349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása