Györe Emese 2013.03.31. 16:57

Bizalommal a jövő iránt!

Kedves Olvasó!

Ma vezetés közben, futott egy pillanat alatt át az agyamon, hogy jól teszem e a dolgaimat. Persze tudom, hogy nem, de abban is keresni kell valami hasznosat.

Vajon miképp alakul az életem, ha másképp döntök. Teljesen fölösleges ezen gondolkodni.Esetleg valami másban sikeresebb lennék. Amiben most kevésbé vagyok az, de aminek most tudok örülni lehet, hogyha másként alakult volna az életem, akkor ezek a szép dolgok, szintén  másként alakultak volna.

Sajnos vétünk hibákat, de ugyanakkor mindent mi sem tudunk megoldani. Vagy mégis! Csak idő kérdése?

Mindig viselkedjünk ember társunkhoz  emberien. Türelemmel, szeretettel, oda adással, figyelemmel érzéssel legyünk egymással. Mindenkit más gond aggaszt. Ez is ok lehet az emberek viselkedésére. Másként éljük meg ugyanazon napjainkat, önmagunkra ismerve, olykor, ha ember társainkkal szemben találkozunk.

Szép napot!

Címkék:ünnep tanulás érzelmek Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://1-blogom.blog.hu/api/trackback/id/tr755185785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása