Györe Emese 2013.04.05. 15:27

Mivel érdemes foglalkozni az intrneten?

Kedves Olvasó!

Bizonyára találkoztál már te is az MLM vállalkozás valamilyen formájával. Hirdetéseket kell olvasni, azért adnak pontokat, amiért újabbakat vásárolhatsz, takságot kell fizetni minden hónapban. Neked mi a véleményed ezekről a dolgokról? Egyáltalán az MLM rendszerről?

Másik lehetőség, hogy dolgozhass az interneten, hogy saját vállalkozást indíts. Terméket adsz el az interneten. Ami lehet saját terméked, vagy akár partner program által létre hozott termék is, ha nincs saját terméked. Gondolkodom ezekről a dolgokról, de még keresem a lehetőségeket.

Te mivel foglalkozol az interneten? Ha van valami ötleted írd meg a hozzászólásban is megteheted

Látom van aki órát, kötött-horgolt ruhákat árul. Mások mást árulnak a neten. Étel kiegészítőket is forgalmaznak, különböző cégektől. De ami igen érdekes, könyvet is lehet írni, és eladni. Most olvastam ,Az üzlet anyu születik,könyvet. Offline vásároltam. Hasznos. Mások akik nyelveket tudnak, tanfolyamokat adnak online.

Milyen ötleted van? Írj!

Címkék:munka piac Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://1-blogom.blog.hu/api/trackback/id/tr855201565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása