Györe Emese 2013.05.05. 16:24

Hogyan alkalmazkodjunk az idő járáshoz?

Kedves Olvasó!

Szép nap van ma is. Tavasz van. Az évszakhoz képest melegebb, mint amilyenek régebben voltak a májusok. Ezért is úgy döntöttem, hogy inkább korábban kelek a meg szokottnál, hogy a munkámat kellemesebb körülmények között el tudjam látni. Észre lehet venni, hogy kora reggel, friss a levegő, és mi is jobb kedvűbbek vagyunk. Este viszont szintén korán lefekszem, mert ebben a melegben elfáradok. A pihenés viszont kell a szervezetnek. De azért lesznek kivételes napok is.

Ilyenkor az állatoknak is alkalmazkodniuk kell az időjárás viszontagságaihoz. Már vannak amelyikőjük várja a kicsinyét. Nekem kis borjak fognak nem sokára születni. Tudtad, hogy 9 hónap az is mire megszületik? Pont mint az ember.


 

2592 × 1944 - blog.mathezsigmond.co

k

Címkék:munka öröm állatok Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://1-blogom.blog.hu/api/trackback/id/tr215282169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása