Györe Emese 2013.05.16. 22:46

Éghajlatunk, vajon befolyásolja e az élelmünket

Kedves Olvasó!

Május igen változó, záporok, zivatarok, jég is volt a napokban. De még nincs vége, az idő járás előre jelzés mutat még jeget.  Ami nem tesz jót a földeken kibujkáló, idei évi, fiatal termést hozó növényeknek. Sem a fákon csüngő még zöld gyümölcsnek. Hogyan lehet megmenteni a szabad ég alatt lévő termést? Hát ez kérdés. Ősz még távol van, hogy minden betakarításra kerüljön. Az éghajlat, pedig igen változékony, hozhat még szárazságot is.Ne feledjük betevőnk, azaz élelmünk mind mind kint van a szabad ég alatt. Elgondolkodtató, hogy hogyan is legyünk barátja az időnek, ne pedig ellensége. Vagyis bőséges élelmet miként termeljünk!

Egy régi bevált módszer, ma már igen pontos. A meg bízható idő járás előre jelzést követve, felkészülni, betervezni a teendőinket.

 

Címkék:munka tanulás forum Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://1-blogom.blog.hu/api/trackback/id/tr845303709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása