Györe Emese 2013.06.02. 17:17

Fejlesztjük tudásunkat!

Kedves Olvasó!

Elérkezett a kapálás ideje, és a kultúrnövények ekézése. Manapság már gyomirtót használnak a földművesek, ami lényegesen megkönnyíti az emberek munkáját a földeken. A gazt kiöli a növények pedig növekedhetnek tovább. Így lényegesen könnyebb a kitermelés, mintha kapálnánk.

Az ekézésre azért még szükség van, nagyobb szerepe abban van, hogy a földet megmozgassa, így a fejlődő növény gyökere levegőt, és új tápanyagban gazdag földet kap. Természetesen a kiszáradt, és élő gaz is kikerül a földből.

A kisebb parcellák azért még kapálásra kerülnek, növény meghálálja, rövid idő alatt duplájára nő. Az időjárás is befolyással van a munkára, hiszen most megint közeleg az eső, és nem lehet rámenni a szántóföldre.

 

http://www.obukeikursevi.com/vesti/

Tájékozódhatsz a fenti  linken, hogyan és miben tudsz fejlődni!

 

Érdemes szabad időnkben fejleszteni tudásunkat, jelenleg szerintem befektetésnek is jó. A tudás megkönnyíti életünket, és pénzt is kereshetünk nagyobb eséllyel.

űdvözlettel

 

Címkék:munka tanulás öröm Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://1-blogom.blog.hu/api/trackback/id/tr205340340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása