Györe Emese 2013.06.16. 16:03

Zentai Tisza virág fesztivál

Kedves Olvasó!

Tegnap volt Zentán a Tisza virág ünnepség. Pjeskavica sütés, választott körettel, kürtös kalács, amit a helyszínen sütöttek.Cukrászok cukorkákkal, vattacukor, pattogatott kukorica. Borozók, koncert is volt. Látványos volt az egész. A folyóba fáklyás felvonulás, amint kisebb hajók úsztak  egymás után. Padokkal asztalokkal teli az utca, ahová fiatalok, kisgyermekes családok, nyugdíjasok, rokkantak ültek és fogyasztották ki- ki a maga kedvencét.

Nekem ami legjobban tetszett a különböző kézművesség. Volt ott kézzel készített  ékszer, táskák különböző anyagokból, fémből hegesztett és festett gyertyatartók. Fából, papírból emlék tárgyak. Gyerekeknek csillám poros tetoválás, ami egy hétig is megmarad. Nekem ez tetszett a legjobban. Kevés befektetés, egy kis oda figyelés a gyermekre, óhajuk szerint elkészíteni a rajzot. Az emberek szívből alkotott munkája nagyon érdekes, megragadó és érzésekkel élő, egyszerű embereknek értékes.

Ami legérdekesebb, hogy ötletek is születhetnek, épp úgy offline és online vállalkozásra is.

Még jobb, hogy volt lehetőség a társalkodásra, ismerkedésre. Elgondolkodni azon vajon, hol is és miképp szeretnénk fojtatni további életünket.

Katt ide nézelődj!

http://adokveszek.aprohirdetoje.hu/

 

Címkék:munka ünnep öröm Gyermek Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://1-blogom.blog.hu/api/trackback/id/tr275363737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása