Györe Emese 2013.06.29. 17:29

Ami megérint...

Kedves Olvasó!

Szeretet, szerelem...Mit jelentenek ezek a szavak?

Hogy nélküle, olyan mint étel, ital, tudás nélkül élni. Nyomorban. Békét ad a léleknek, és  jóra fordít. Elmúlik a rossz kedv, és könnyebb megtalálni a helyes utat, a megfelelő cselekvést. Átsegít akadályokon, de kiépíthet személyiségünkben új dolgokat. Az embernek szükséges, hogy megérintsék, szeressék, gondozzák. Élőlény. Az élettelen tárgyak is hamarabb tönkre mennek, ha nem teszi valaki mindig a megfelelő helyére.

A szerelem  is és a szeretet is idővel más érzéseket vált ki bennünk. Akár félelmet is.

Ahogy múlnak az évek látókörünk épp úgy szélesedik. Befogadjuk az új dolgokat, harcolunk a kellemetlenül, rosszul érintő eseményektől. Változunk mi is, új hajunk ,körmünk nő. A bőrünk is lehámlik, másikat növesztünk. Agysejtjeink is változnak. Ahogy mi változunk a körülöttünk lévő dolgok is ugyan úgy módosulnak.

Vegyük észre a körülöttük végbe menő változásokat, főleg a jók okoznak kellemes érzéseket. A rosszak kellemetlenek...tanulhatunk tőle.

Üdv

Címkék:szeretet érzelmek Szerelem Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://1-blogom.blog.hu/api/trackback/id/tr25383581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása