Györe Emese 2013.07.04. 15:19

julius eleje

Kedves Olvasó!

Együtt a családom. Nagyon szorgalmas vagyok, hogy mindennel időbe elkészüljek.

Sárga barack szezon van e pillanatban, és a búzák is gyorsan beértek. A nagy meleg sokat tett, hogy a szemek is szépek lettek. Szalma is lesz jócskán. A hétvégére esőt mond az előre jelzés ezen a környéken. Igyekezni kell, mert lehet, hogy vihar is lesz, akkor pedig a búza lefekszik, és a kombájn nehezebben csépöli le.

Készültem ma is a piacra, hisz holnap heti piac Zentán. A szabad földi kertek is kezdenek beindulni, termést hozni, gondolok, krumpli, tök, uborka. Dinnyére, és paradicsomra várni kell még. A fóliákba már rég vannak ezek a zöldség félék. Sőt paprika, káposzta, karfiol, is.

Fogyasszunk minél több zöldséget, fiatal húsokkal. Gyümölcs, sok folyadék bevitele ajánlott. Teázzunk! Olcsóbb mint az üdítő. Menta tea cukor nélkül, nagyon jó frissít!

A tűző napon ne legyünk sokáig!

 

Címkék:munka konyha piac Család Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://1-blogom.blog.hu/api/trackback/id/tr475391051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása