Györe Emese 2013.08.13. 20:49

Földünk

Kedves Olvasó!

Szeretettel köszöntelek, ebben a forró nyári melegben.  Most értem haza a szántó földről. Egyedül voltam, így a gondolataim is jobban kiteljesedtek.

A határ száraz és poros. Alig van ember kinn. Egy-két helyen locsolnak.

A földműves munka  nem csak befektetéssel jár, és aztán várjuk a nagy pénzeket. Kemény, energikus munka ez. Vajdaságban talán ez a legrosszabb munka. Vetekszik a bányászattal amit hegyes vidékeken végeznek, és a szemét szedéssel a szegényebb ország részeken. Az utóbbi talán még rosszabb is, mert egy modern ipar , sajnos, ami egyre inkább terjed, mert olyan sok becsomagolt, különféle műanyaggal beborított ételeket fogyasztunk nap mint nap. A többi  elektronikus dolgokról mint tévé, mobil és más használhatatlan eszközök amit kidobunk nem is beszélve. Ezen kívül még számtalan hulladék keletkezik naponta, amit a Föld nem tud meg emészteni.

Ez talán még piszkosabb munka.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://1-blogom.blog.hu/api/trackback/id/tr45459357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása