Györe Emese 2013.10.20. 17:05

De hol a szerelem?

Kedves Olvasó!

Szép őszi délutánunk van, napsütéses. Az idősebbek mondják is, ha tyúkok nyáron elhullajtják a tollukat, hosszú őszre számíthatunk. De ezt még korai lenne eldönteni.

A  betekarítások még tartanak a határban, répa, kukorica szedés. Néhol már a vetések is elkezdődtek. Először az árpát vetik majd a búzát. Lehet jól termő répa földbe is árpát vetni.

Piacozással keresem a kenyerem, sőt még a családomra vásárolok élelmet, hisz idősödő szüleim, akik állandóan a mezőgazdaságban dolgoztak, őrájuk is gondolnom kell. Anyukám nagyon sokat besegít nekem. A  piacra valókat készíti. A tök mag szedés még mindig tart. Nekem kell értékesíteni. Már sokat kiszedtünk, sok munka van benne. Napon majd tűzellő sporhet fölött szárítjuk, és így tároljuk egy frissen meszelt szobában.

Tök is termett szépen, csak a sok eső miatt hamar elkezdenek pusztulni. Reszelve nagyban kell értékesítenem.

A munka megy ha csinálják, persze nagy kihatással van az idő járás. Tapasztalt földművesnek kell lenni, hogy a tél előtt minden be legyen takarítva.

A szerelemet sem kellene elfelejteni. Akinek nincs társa keresni kell, próbálgatni, csak mi nők egyből az igazit akarjuk.? Egy kicsit írok erről  legközelebb.

Sok szeretettel

 

Címkék:munka szeretet érzelmek Család Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://1-blogom.blog.hu/api/trackback/id/tr945589551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása