Györe Emese 2013.11.02. 18:19

Mindenszentekre emlélezve..

Ma november  2. van. A temetőkbe az emberek sok szép virágokkal emlékeznek meg halottaikról. Vannak akik mécsest gyújtanak ilyenkor. Szeretteikre emlékezünk, ki a lelkében tesz virágot, egy-egy emléket helyezve el.

Sok virág kelt ma a piaci asztalokról. Sok fólia alatt nevelkedett,hogy erre az ünnepre elkészüljön.Fehér, sárga, piros szín a legjellemzőbb, cserepes, vágott, és mű virágok, csokorba, koszorúba fonva.

Az időjárás is kedvezett. Kellemes, szép napsütés volt dél körül, ami a gyerekeket is kicsalogatta otthonaikból, egy egy szál virággal a kezükben mentek.

Az emberek szívében a megbékélés tudva, hogy ünnep van. A rokonok, barátok, szerelmesek és párok, családok ételt fogyasztanak ilyenkor, beszélgetve töltik napjukat.

Ki hogyan talál megnyugvást saját maga számára.

Ne feledkezzünk meg azokról sem akik munkával ünnepelnek, mert ők is érzik, lelkükben a megbékélést,.

Az elvált családok, akik keresik otthonukat, talán könnyebb ilyenkor az elengedés, megbocsájtás..

 

Magunknak kis örömöt, ami mosolyt csal arcunkra. Lelkünknek. Tudva, hogy van folytatás..

Címkék:munka ünnep öröm szeretet érzelmek Szerelem Család Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://1-blogom.blog.hu/api/trackback/id/tr445611542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása