Györe Emese 2014.01.15. 21:52

Az igazi gazdagság.

Kedves Olvasó!

Újabb feladatom van. Aput 8 éve műtötték szívről. A szív erek nagy százalékban elvoltak dugulva, és a lábából vettek ki eret, és ültették be szívéhez. Fölépülése óta nagyon sokat dolgozott, örülve az újjá születésnek. De most újból elő jöttek azok a tünetek amik akkor voltak. a bal kéz zsibogása, szorulás a szív tájékon, majd a vérnyomás 2oo fölé ugrik. Ezek a tünetek, ha gyógyszert nem szedne. Igen sikerült stabilizálni az állapotát, de következő vizsgák még hátra vannak.

Próbálok segíteni helyes táplálkozásban. Hiszen amit beviszünk a szervezetbe mind kihatással van egészségünkre. Próbálom megóvni szüleimet, mert akár hogy is volt,.. ők lettek az én kincseim, a gazdagságom szinte minden más  végtelen. De tudom , hogy ők egyszer amikor nem figyelek ..elmennek.

Sok szeretettel

Címkék:segítség tanulás öröm szeretet érzelmek Család Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://1-blogom.blog.hu/api/trackback/id/tr75760354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása